LinkedinTwitterGoogleFacebook

JobSet

JobSet is een arbeidsbemiddelaar in de techniek. Wij brengen kandidaten in contact met gerenommeerde bedrijven, voor vaste of tijdelijke functies. Daarbij kan gekozen worden uit verschillende manieren van overeenkomsten: Werving & Selectie, Detachering of Deta-vast.

 

Kandidaten

Kandidaten vinden via JobSet de laatste nieuwe vacatures bij Midden- en Kleinbedrijven. Wij zijn een organisatie, die actief met de kandidaten meedenkt en hen begeleidt in het hele proces van het zoeken naar werk tot de uiteindelijke arbeidsovereenkomst.

Ook na de plaatsing bij een passende organisatie, houdt JobSet contact met de kandidaten om op de hoogte te blijven van de persoonlijke ontwikkelingen van de kandidaat en voor het opbouwen van een langdurige relatie.

 

Werkgevers

Voor opdrachtgevers is JobSet het juiste bedrijf omdat wij over een relevante en up-to-date database beschikken, met toegang tot specialisten binnen een bepaald vakgebied. Al onze kandidaten zijn in het bezit van de juiste diploma’s en certificeringen en hebben enkele jaren werkervaring.