LinkedinTwitterGoogleFacebook

Technisch personeel nodig?

Hebt u een vacature, dan komen wij eerst kennismaken met u en uw bedrijf. We willen een helder beeld krijgen van het technisch personeel dat u zoekt, van uw bedrijf en van uw bedrijfsstrategie.

U kunt in dat eerste gesprek ook aangeven welke aanstellingsvorm uw voorkeur heeft: vast, tijdelijk, detachering of payrolling. Wij kunnen alle vier vormen voor u regelen, met heldere afspraken en gunstige voorwaarden.

Wij zoeken gericht het beste technisch personeel
Vervolgens plaatsen wij de vacature op vacaturesites en op onze eigen website. Ook zoeken we in ons netwerk de geschikte kandidaat. Wij kennen de arbeidsmarkt in de technische sector goed en werken daardoor snel.

Uit alle reacties selecteren we de kandidaten die het beste met uw zoekvraag en uw bedrijfsprofiel matchen. Wij voeren een persoonlijk gesprek met hen en screenen hen op kennis, kunde, vaardigheden en persoonlijkheid. Eventueel organiseren we een assesment.

Uiteindelijk kiezen we de beste kandidaat en die stellen we aan u voor. Bij dat gesprek is altijd een van onze medewerkers aanwezig. Tot nu toe vinden we altijd de juiste match tussen een bedrijf en de kandidaat.

Uw voordelen
Onze aanpak levert u veel op. Allereerst natuurlijk de medewerker die u zoekt en die uw bedrijf en team versterkt. Dat is het allerbelangrijkste.

Daarnaast bespaart u veel tijd en energie door JobSet in te schakelen. Sollicitatieprocedures zijn altijd intensief. Door ze aan ons over te laten, kunt u uw tijd en energie direct voor uw bedrijf inzetten.

Wij kiezen voor langdurige relaties
Wij bouwen graag langdurige relaties met onze klanten op en werken zo persoonlijk mogelijk samen. U krijgt daarom bij JobSet een vaste contactpersoon. Iemand die uw bedrijf en uw specifieke wensen goed kent en met wie u snel kunt schakelen.

Maak een afspraak om vrijblijvend kennis te maken